Telefonisch kunt u ons 7/7 bereiken

0479/748616 (Lode) 0496/176878 (Peter) 
 

In de kijker

Desselgem, Astridlaan 26 € 185 000

Woning Te koop

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en tuin

3 275 m² Ref.3693260
Zwevegem, Otegemstraat 218 bus 301 € 375 000

Appartement Te koop

Prachtig instapklaar appartement met ruime garage

2 128 m² Ref.3703383

Wij zijn een dynamisch immobiliënkantoor met reeds 15 jaar ervaring ! Dank zij onze uitgebreide kennis, ervaring en moderne middelen zijn wij in staat u op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Hieronder vindt u wat meer informatie omtrent onze activiteiten en de uitstekende service die wij u kunnen bieden.

Onze activiteiten

  • Aan - en verkoop van onroerende goederen
  • Correcte bemiddeling bij vastgoedprojecten
  • Bijstand en advies bij uw onroerende plannen
  • Erkend schatter/expert voor waardering van onroerende goederen bij aangifte nalatenschap bij VLABEL

Immo TAELMAN - Dé referentie voor onroerende goederen in uw streek
Heeft u, of zoekt u, een onroerend goed dat in de regio tussen Deerlijk en Avelgem te koop is, dan moet u zeker bij Immo TAELMAN zijn ! Wij beschikken over een uitgebreide databank van kandidaat kopers/verkopers. Zo kunnen wij voor u, in de kortst mogelijke tijd, de ideale koper vinden of het onroerend goed, waar u al jaren van droomt, aanbieden.

Immo TAELMAN - Zorgeloos verhandelen van onroerende goederen
Zoals u ongetwijfeld wel weet, wordt de wetgeving omtrent het kopen en verkopen van onroerende goederen er niet eenvoudiger op. Daarom is het belangrijk dat u kan samenwerken met iemand die op de hoogte is van deze complexe wetgeving. Om problemen in de toekomst te vermijden zoekt u dus best naar een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Immo TAELMAN beschikt over een uitgebreide kennis en heel wat ervaring inzake de wettelijke bepalingen voor het verhandelen van onroerende goederen. Voor al uw vragen of problemen omtrent uw onroerende plannen is er maar één adres : Immo TAELMAN. Wij zijn er voor U, 24u op 24u / 7 dagen op 7. U hoeft zich geen zorgen te maken over de koop/verkoop van uw onroerend goed. Bij Immo TAELMAN heeft u een betrouwbare partner gevonden om uw onroerende plannen te realiseren. Immo TAELMAN zorgt voor een correcte afhandeling van uw koop/verkoop. Wij beschikken eveneens over de nodige contracten die door ervaren juristen, conform de wetgeving, zijn opgesteld.

Immo TAELMAN is synoniem voor ervaring, betrouwbaar, correct en service !

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog ! [email protected]

 

Nieuwe BTW-maatregel !

De Federale overheid blaast de Belgische woonmarkt nieuw leven in! Daar waar in onbruik geraakte en vaak verloederde gebouwen plaatsmaken voor kwalitatieve en energie-efficiënte woningen, kan dat tot eind 2022 aan een verlaagd BTW-tarief, met name aan 6% ipv 21% BTW. Uiteraard zijn aan deze maatregel voorwaarden verbonden. In grote lijnen komt het er op neer dat een nieuwbouwwoning of appartement in aanmerking komt voor deze maatregel indien :

  • de woning of het appartement gebouwd wordt op een perceel waar een gebouw of constructie van significante omvang gesloopt wordt;
  • u als nieuwe eigenaar er zelf gaat wonen voor tenminste 5 jaar;
  • het uw enige woning is; 
  • de woning een totale netto bewoonbare oppervlakte heeft van niet meer dan 200 m2.

3 experts staan ​​voor u klaar om op zoek
te gaan naar de ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen