Telefonisch kunt u ons 7/7 bereiken

0479/748616 (Lode)
0496/176878 (Peter)

In de kijker

Otegem, Zwevegemstraat 11 € 260 000

Project Te koop

Residentie Blauwvoet

Ref.913549
Deerlijk, Beverenstraat 45 € 525 000

Herenhuis Te koop

Prachtig herenhuis met atelier !

3 660 m² Ref.2222310

Wij zijn een dynamisch immobiliënkantoor met reeds 15 jaar ervaring ! Dank zij onze uitgebreide kennis, ervaring en moderne middelen zijn wij in staat u op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Hieronder vindt u wat meer informatie omtrent onze activiteiten en de uitstekende service die wij u kunnen bieden.

Onze activiteiten

  • Aan - en verkoop van onroerende goederen
  • Correcte bemiddeling bij vastgoedprojecten
  • Bijstand en advies bij uw onroerende plannen
  • Erkend schatter/expert voor waardering van onroerende goederen bij aangifte nalatenschap bij VLABEL

Immo TAELMAN - Dé referentie voor onroerende goederen in uw streek
Heeft u, of zoekt u, een onroerend goed dat in de regio tussen Deerlijk en Avelgem te koop is, dan moet u zeker bij Immo TAELMAN zijn ! Wij beschikken over een uitgebreide databank van kandidaat kopers/verkopers. Zo kunnen wij voor u, in de kortst mogelijke tijd, de ideale koper vinden of het onroerend goed, waar u al jaren van droomt, aanbieden.

Immo TAELMAN - Zorgeloos verhandelen van onroerende goederen
Zoals u ongetwijfeld wel weet, wordt de wetgeving omtrent het kopen en verkopen van onroerende goederen er niet eenvoudiger op. Daarom is het belangrijk dat u kan samenwerken met iemand die op de hoogte is van deze complexe wetgeving. Om problemen in de toekomst te vermijden zoekt u dus best naar een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Immo TAELMAN beschikt over een uitgebreide kennis en heel wat ervaring inzake de wettelijke bepalingen voor het verhandelen van onroerende goederen. Voor al uw vragen of problemen omtrent uw onroerende plannen is er maar één adres : Immo TAELMAN. Wij zijn er voor U, 24u op 24u / 7 dagen op 7. U hoeft zich geen zorgen te maken over de koop/verkoop van uw onroerend goed. Bij Immo TAELMAN heeft u een betrouwbare partner gevonden om uw onroerende plannen te realiseren. Immo TAELMAN zorgt voor een correcte afhandeling van uw koop/verkoop. Wij beschikken eveneens over de nodige contracten die door ervaren juristen, conform de wetgeving, zijn opgesteld.

Immo TAELMAN is synoniem voor ervaring, betrouwbaar, correct en service !

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog ! info@immotaelman.be

3 experten staan voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen